350 g bulguru
200 g tempehu
200 ml smetany Provamel
1 větší mrkev
1 pórek
1 cibule
1 mladá cuketa
2 lžíce biomásla
1 lžička Tandoori Masala
1 lžička sladkého curry
mořská sůl
Bulgur uvařte do měkka. Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, tempeh na kostičky.
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte zeleninu a tempeh a řádně promíchejte.
Až zelenina zesklovatí, přidejte bulgur a koření, promíchejte a prohřejte.
Na závěr zalijte smetanou Provamel a krátce provařte.
Náš tip: Před podáním posypte opraženými slunečnicovými semínky a nadrobno nasekanou petrželkou.
Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop
4 porce | doba přípravy 40 minut | 2283 kJ / 546 kcal