2 bílky
60 g sušených datlí
50 g mletých vlašských ořechů
50 g hrubě sekaných vlašských ořechů
50 g hrubě sekaných mandlí
1 lžička nastrouhané kůry z bio citronu
2 lžičky strouhaného kokosu
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu.
Datle nakrájíme na menší kousky.
Sníh lehce promícháme s nakrájenými datlemi, ořechy a mandlemi.
Z citronu nastrouháme 1 lžičku citronové kůry a přidáme ji do hmoty společně s kokosem.
Z hmoty tvoříme na plech vyložený pečícím papírem kopečky.
Pusinky pečeme v troubě vyhřáté na 150 °C do světle hněda.
50 porcí | doba přípravy 30 minut | 99 kJ / 24 kcal