2 vejce + 3 bílky
100 g bezlepkových piškotů
250 g nízkotučného tvarohu
250 g ricotty
30 g Combi proteinu vanilka
50 ml silného espressa
20 ml amaretta
2 PL kakaa
1/2 lžičky perníkového koření
Uvaříme silné espresso a přidáme do něj likér amaretto.
Dva žloutky vyšleháme do pěny, postupně zašleháváme tvaroh, ricottu a Combi protein vanilka.
V druhé míse vyšleháme sníh z pěti bílků a lehce ho vmícháme do tvarohové směsi.
Do šesti stejně velkých skleniček klademe na dno piškoty, pokapeme je kávou s amarettem.
Další vrstvu bude tvořit tvarohová směs.
Postup opakujeme až po okraj skleničky.
Poslední tvarohovou vrstvu posypeme kakaem smíchaným s perníkovým kořením.
6 porcí | doba přípravy 30 minut | 633 kJ / 151 kcal