100 g ovesných vloček
4 H COMPLEX PROTEIN vanilka (30 g = 1⅕ odměrky)
40 g kokosové mouky (mletého kokosu)
1 ČL prášku do pečiva bez fosfátu
1 vejce
2 bílky
50 g rozinek
40 g sušených meruněk
30 g mandlí
1 ČL skořice
1 PL strouhané pomerančové kůry
Ovesné vločky rozmixujeme na mouku. Meruňky nakrájíme nadrobno a mandle nasekáme.
Všechny ingredience včetně 4 H COMPLEX PROTEINu pak smícháme v hladké těsto a necháme cca 30 minut v teple odpočinout.
Vytvarujeme štolu, přendáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 °C přibližně 20–25 minut dozlatova.
Štolu uschováme při pokojové teplotě zhruba týden, aby se rozležela.
1 porce | doba přípravy 90 minut | 8120 kJ / 1941 kcal
Pečené