Tatarák z kapra

Suroviny

400 g filetu z kapra
2 červené cibule
sladká mletá paprika
mletý kmín
plnotučná hořčice
domácí kečup
tabasco
2x žloutek
citronová šťáva
mletý pepř
sůl
nasekaná zelená petrželka

4
porce
obtížnost
680 kJ / porce

Postup

Kapří maso zbavené kostí naškrábeme nožem nebo umeleme na masovém strojku a dochutíme všemi uvedenými ingrediencemi.

Podáváme s nasucho opečenými celozrnnými tousty potřenými česnekem nebo s žitným knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 15 minut | 680 kJ / 163 kcal

Další recepty

30 minut
Hlavní jídla
Saláty
Obědy
Večeře
Rajčatový salát teplý
1
porce
obtížnost
1369 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Saláty
Salát s tuňákem a pohankou
2
porce
obtížnost
1327 kJ / porce

Vaše proměny

Tereza Illešová

Jedno rozhodnutí, o kterém jsem netušila, že mi změní život

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Petra Panská

Manžel a kolegové v práci mi říkali, že je to už vidět, jak jsem zhubla, a že mi to sluší