Treska na špenátovém lůžku

Suroviny

600 g tresky
4 hrsti mladého špenátu nebo 400 g mraženého
4 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce mandlových lupínků
1 lžíce olivového oleje
sůl, bílý pepř

4
porce
obtížnost
679 kJ / porce

Postup

Listový špenát lehce podusíme na olivovém oleji na pánvi a scedíme.

Pekáček vyložíme pečícím papírem, potřeme olivovým olejem a rozložíme na něj špenát.

Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát.

Česnek nakrájíme na plátky a spolu s mandlemi posypeme rybu a špenát.

Na rybu nakapeme citronovou šťávu a zapečeme cca 30 minut.

4 porce | doba přípravy 30 minut | 679 kJ / 162 kcal

Tuky
7,0 g
Sacharidy
4,0 g
Bílkoviny
22,0 g
Vláknina
2,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Saláty
Salát s lososem
1
porce
obtížnost
1277 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Lilkové lasagne
2
porce
obtížnost
1654 kJ / porce

Vaše proměny

Marcela Součková

Přibírala jsem na váze a začala se cítit psychicky hodně špatně

Jan Zunt

Zhubl jsem 25 kg a nevidím důvod se vracet k původní životosprávě

Alena Nekvapilová

Na začátku jsem měla o 25 kilo navíc, nyní se můj život změnil o 180°!