Tuňákové minišpízky

Suroviny

400 g tuňáka
700 g brambor
2 červené papriky
1 PL olivového oleje
1 ČL koření na ryby
sůl

4
porce
obtížnost
1519 kJ / porce

Postup

Tuňáka nakrájíme na kostky (ne moc malé aby se nerozpadly),

papriky očistíme, omyjeme, nakrájíme

a střídavě je s tuňákem napichujeme na špejle jako mini špízy.

Potřeme kvalitním olejem, celé osolíme, z jedné strany lehce posypeme kořením na ryby 

a necháme grilovat.

Mezitím si připravíme brambory.

Můžeme je udělat také na grilu nebo je jednoduše uvaříme.

4 porce | doba přípravy 30 minut | 1519 kJ / 363 kcal

Tuky
9,0 g
Sacharidy
42,0 g
Bílkoviny
27,0 g
Vláknina
4,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Pražma s citrónem a kuskusem
4
porce
obtížnost
1402 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Obědy
Kapr s kuskusem
4
porce
obtížnost
1984 kJ / porce

Vaše proměny

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel