Velikonoční nádivka s tofu

Suroviny

5 cereálních rohlíků
6 biovajec
250 g uzeného tofu
250 g tofu natural
1 pórek
2 hrsti kopřiv
svazek pažitky
mořská sůl
muškátový oříšek
1 lžíce bujónu Würzl
1 lžíce lahůdkového droždí

6
porcí
obtížnost
1494 kJ / porce

Postup

 

Rohlíky nakrájejte na kostičky, dejte do mísy a navlhčete cca 5 lžícemi vody. Přidejte na hrubém struhadle nastrouhané tofu, žloutky, nasekané kopřivy, nakrájený pórek a pažitku a koření, smíchejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a zlehka do směsi zapracujte.

Pečete v olejem vymazané zapékací formě cca 45 minut na 175 stupňů. 

 

 

 

Recepty jsou vyrobené z produktu Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

6 porcí | doba přípravy 75 minut | 1494 kJ / 357 kcal

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bílkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Další recepty

30 minut
Hlavní jídla
Krůtí burger s grilovanou zeleninou
4
porce
obtížnost
2216 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Hlavní jídla
Krůtí kuličky v rajčatové omáčce
4
porce
obtížnost
814 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Spěváčková

Neměla jsem žádnou motivaci a místo hubnutí jsem jenom přibírala

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Marcela Součková

Přibírala jsem na váze a začala se cítit psychicky hodně špatně