Velikonoční nádivka s tofu

Suroviny

5 cereálních rohlíků
6 biovajec
250 g uzeného tofu
250 g tofu natural
1 pórek
2 hrsti kopřiv
svazek pažitky
mořská sůl
muškátový oříšek
1 lžíce bujónu Würzl
1 lžíce lahůdkového droždí

6
porcí
obtížnost
1494 kJ / porce

Postup

 

Rohlíky nakrájejte na kostičky, dejte do mísy a navlhčete cca 5 lžícemi vody. Přidejte na hrubém struhadle nastrouhané tofu, žloutky, nasekané kopřivy, nakrájený pórek a pažitku a koření, smíchejte. Z bílků vyšlehejte tuhý sníh a zlehka do směsi zapracujte.

Pečete v olejem vymazané zapékací formě cca 45 minut na 175 stupňů. 

 

 

 

Recepty jsou vyrobené z produktu Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

6 porcí | doba přípravy 75 minut | 1494 kJ / 357 kcal

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bílkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Další recepty

30 minut
Hlavní jídla
Zvěřinový guláš
4
porce
obtížnost
1633 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Hlavní jídla
Obědy
Večeře
Burger s volským okem a omáčkou z řapíkatého celeru
4
porce
obtížnost
1979 kJ / porce

Vaše proměny

Jana Jarošová

V obchodě už mi nic nesedělo a vše mi bylo malé

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel