Wrap s fazolemi

Suroviny

125 g fazolí adzuki
2 rajčata
1 stroužek česneku
1 lžíce bujonu Würzl
3 hrsti čerstvého špenátu nebo mangoldu
4 tortily
2 lžíce olivového oleje
snítka čerstvého tymiánu nebo lžička provensálského koření

4
porce
obtížnost
1352 kJ / porce

Postup

Fazole adzuki namočte na 5 hodin, propláchněte a vařte cca 45 minut do měkka.

Polovinu vařených fazolí rozmixujte ručním mixérem.

Smíchejte rozmixované fazole, celé fazole, na kostičky nakrájená rajčata, olivový olej, utřený česnek, Würzl a bylinky. Případně osolte.

Směs dejte na tortily, poklaďte umytým špenátem nebo mangoldem, stočte a podávejte.

Náš tip: podávejte se sojanézou Country Life. 

Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

4 porce | doba přípravy 20 minut | 1352 kJ / 323 kcal

Další recepty

80 minut
Hlavní jídla
Treska na špenátovém lůžku
4
porce
obtížnost
679 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Hlavní jídla
Králík na divoko
4
porce
obtížnost
1679 kJ / porce

Vaše proměny

Milena Vogeltanzová

Po klasických dietách šla kila znovu nahoru, někdy i o nějaké to kilo víc

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí