125 g fazolí adzuki
2 rajčata
1 stroužek česneku
1 lžíce bujonu Würzl
3 hrsti čerstvého špenátu nebo mangoldu
4 tortily
2 lžíce olivového oleje
snítka čerstvého tymiánu nebo lžička provensálského koření
Fazole adzuki namočte na 5 hodin, propláchněte a vařte cca 45 minut do měkka.
Polovinu vařených fazolí rozmixujte ručním mixérem.
Smíchejte rozmixované fazole, celé fazole, na kostičky nakrájená rajčata, olivový olej, utřený česnek, Würzl a bylinky. Případně osolte.
Směs dejte na tortily, poklaďte umytým špenátem nebo mangoldem, stočte a podávejte.
Náš tip: podávejte se sojanézou Country Life.
Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop
4 porce | doba přípravy 20 minut | 1352 kJ / 323 kcal