Jablková pomazánka s hermelínem

Suroviny

3 větší jablka
1 hermelín figura
4 lžíce bílého jogurtu
pepř
citronovou šťávu

4
porce
obtížnost

Postup

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nastrouhejte nahrubo.

K nim nastrouhejte taktéž nahrubo hermelín.

Vše promíchejte (nejlépe se vám to bude dělat rukou, hermelín drží hodně při sobě), dochuťte pepřem a citronovou šťávou.

Skvěle se hodí na celozrnné pečivo.

 

4 porce | doba přípravy 10 minut

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Celerová pomazánka
4
porce
obtížnost
656 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Přepuštěné máslo - ghí
10
porcí
obtížnost
768 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Panská

Manžel a kolegové v práci mi říkali, že je to už vidět, jak jsem zhubla, a že mi to sluší

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Jana Jarošová

V obchodě už mi nic nesedělo a vše mi bylo malé