Orientální salát

Suroviny

200 g lilku
200 bulguru
4 lžíce sekané petrželky
4 lžíce sekané jarní cibulky
4 lžíce citrónové šťávy
4 menší rajčata
Sůl, pepř, olivový olej

2
porce
obtížnost
1731 kJ / porce

Postup

Bulgur zalijte 400 ml horké vody a nechte 20-30 min.odstát.

Lilek nakrájejte na kolečka, osušte, potřete olejem a opečte po obou stranách.

Bulgur sceďte, nechte okapat, smíchejte s jarní cibulkou, petrželkou, citrónovou šťávou a pokrájenými rajčaty.

Mírně osolte, rozděle do misek a vmíchejte lilek.

2 porce | doba přípravy 30 minut | 1731 kJ / 414 kcal

Tuky
3,0 g
Sacharidy
88,0 g
Bílkoviny
14,0 g
Vláknina
15,0 g

Další recepty

30 minut
Saláty
Tortilla plněná krůtími kousky s jogurtovou zálivkou
1
porce
obtížnost
1096 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Saláty
Ztracená vejce na opékaném chřestu
4
porce
obtížnost
1062 kJ / porce

Vaše proměny

Roxana Julieta Cascone

Zkusila jsem i různé diety, při kterých jsem zhubla, ale nevydrželo mi to dlouho a kila šla opět nahoru

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel