Pomazánka z černé ředkve

Vynikající zdravá pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrouhané černé ředkve
150 g lučiny
lžička olivového oleje
hrstka pražených lněných semínek
trochu muškátového oříšku
pepř, sůl

6
porcí
obtížnost
950 kJ / porce

Postup

Na rozpálené pánvi opražíme lněná semínka.

Nahrubo nastrouháme oloupanou ředkev, smícháme ji s lučinou, olejem a dochutíme kořením.

Pomazánku namažeme na celozrnné pečivo, ozdobíme semínky a podáváme.

6 porcí | doba přípravy 10 minut | 950 kJ / 227 kcal

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Pórková pomazánka
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Tatarák z lilku
4
porce
obtížnost
679 kJ / porce

Vaše proměny

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála