Quinoa s kořeněnou pečenou cizrnou

Suroviny

200 g vařené cizrny
olivový olej
2 pl hnědého cukru
1 pl mletého římského kmínu
1 čl skořice
150 uvařené quinoy
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 cibule
svazek sekané máty
šťava z 1 biocitronu

2
porce
obtížnost
1515 kJ / porce

Postup

Cizrnu, olej, cukr a koření dejte na plech, důkladně promíchejte a pečte dozlatova cca 20 minut při 170 st.

Mezitím na pánvi osmahněte cibuli, přidejte na kostky papriky, odstavte.

Vsypte quinou, upečenou cizrnu, mátu a zastříkněte citronem, případně dosolte a promíchejte.

 

Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 30 minut | 1515 kJ / 362 kcal

Tuky
8,0 g
Sacharidy
58,0 g
Bílkoviny
12,0 g
Vláknina
9,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Vánoční recepty
Vánoční bramborový salát
obtížnost
314 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Saláty
Marocká cizrna
4
porce
obtížnost
1583 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Helena Vyvlečková

Nejhorší bylo, že jsem si pomalu přestala důvěřovat