100 g cibule
1 lžíce oleje
300 g bylinkového nebo marinovaného tofu
200 g kořenové zeleniny
150 ml sojového mléka
150 g sterilované nebo uvařené cizrny
bobkový list, bazalka, mletá paprika, bujón bez glutamátu, sojová omáčka, česnek
obloha - několik listů salátu, čerstvé bylinky
rýže Basmati
Cibuli nechte na oleji zesklovatět, přidejte na podélné kousky nakrájenou zeleninu, bazalku, bobkový list a mletou papriku.
Tofu nakrájené na větší nudličky smíchejte se sojovou omáčkou, bujonem a prolisovaným česnekem.
Ppřidejte k cibulce a nechte provařit.
Nakonec přimíchejte sojové mléko a cizrnu a ještě chvíli vařte.
Jako oblohu použijte listy salátu a podávejte s rýží.
4 porce | doba přípravy 30 minut | 1569 kJ / 375 kcal