Tuňáková pomazánka s fazolemi

Suroviny

100 g fazolí namočených a uvařených
1 lžička olivového oleje
100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
petržel
sůl, pepř
3 rajčata

4
porce
obtížnost
290 kJ / porce

Postup

Fazole vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej a promícháme.

Tuňáka necháme okapat, potom maso přidáme k rozmačkaným fazolím.

Dále přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme.

Podáváme s rajčaty.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 290 kJ / 69 kcal

Tuky
1,8 g
Sacharidy
7,5 g
Bílkoviny
8,3 g
Vláknina
1,3 g

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Pórková pomazánka
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Pomazánka z černé ředkve
6
porcí
obtížnost
950 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Panská

Manžel a kolegové v práci mi říkali, že je to už vidět, jak jsem zhubla, a že mi to sluší

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála