Jablková pomazánka s hermelínem

Suroviny

3 větší jablka
1 hermelín figura
4 lžíce bílého jogurtu
pepř
citronovou šťávu

4
porce
obtížnost

Postup

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nastrouhejte nahrubo.

K nim nastrouhejte taktéž nahrubo hermelín.

Vše promíchejte (nejlépe se vám to bude dělat rukou, hermelín drží hodně při sobě), dochuťte pepřem a citronovou šťávou.

Skvěle se hodí na celozrnné pečivo.

 

4 porce | doba přípravy 10 minut

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Sendvič s tuňákovou pomazánkou
4
porce
obtížnost
1424 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Papriková pomazánka s jáhlami
4
porce
obtížnost
963 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Alena Nekvapilová

Na začátku jsem měla o 25 kilo navíc, nyní se můj život změnil o 180°!