500 g bílé fazole velké
1 červená paprika
100 g kukuřice
150 g zelených fazolek
2 lžíce starodávné hořčice
2 lžíce rýžového sirupu
2 lžíce čerstvého křenu
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky mořské soli
Fazole přes noc namočte, vodu slijte a v nové vodě vařte téměř do měkka asi 40 minut.
Papriku a fazolky pokrájejte a vložte do větší mísy spolu s vychlazenými fazolemi a kukuřicí.
V menší misce si připravte dresink – smíchejte hořčici, sirup, olej a nastrouhaný křen. Dresink přidejte k zelenině a fazolím, osolte a vše pečlivě zamíchejte.
Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop
4 porce | doba přípravy 50 minut | 2179 kJ / 521 kcal