Tofu pomazánka s mrkví a praženou slunečnicí

Suroviny

50 g bílého tofu
50 g mrkve
150 g Sojade natural
20 g slunečnicových semínek
2 lžíce lahůdkového droždí
2 lžíce sójové omáčky Shoyu
1 lžíce olivového oleje
svazek čerstvého koriandru

2
porce
obtížnost
733 kJ / porce

Postup

Tofu a mrkev nastrouhejte na jemném struhadle.

Slunečnicová semínka smíchejte s olejem a nechte opražit na pánvi nebo v troubě. Část opražených semínek ponechte stranou.

Koriandr pokrájejte na drobno, část ponechte stranou.

Smíchejte všechny suroviny.

Pomazánku mažte na pečivo, ozdobte slunečnicovými semínky a pokrájeným koriandrem.

Recepty jsou vyrobené z produktu Country life. 
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 25 minut | 733 kJ / 175 kcal

Tuky
10,0 g
Sacharidy
4,5 g
Bílkoviny
15,0 g
Vláknina
5,0 g

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Večeře
Svačiny
Snídaně
Pomazánka z kořenové zeleniny a vajíčka
1
porce
obtížnost
1620 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Mrkvová pomazánka
4
porce
obtížnost

Vaše proměny

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí