Tofu pomazánka s mrkví a praženou slunečnicí

Suroviny

50 g bílého tofu
50 g mrkve
150 g Sojade natural
20 g slunečnicových semínek
2 lžíce lahůdkového droždí
2 lžíce sójové omáčky Shoyu
1 lžíce olivového oleje
svazek čerstvého koriandru

2
porce
obtížnost
733 kJ / porce

Postup

Tofu a mrkev nastrouhejte na jemném struhadle.

Slunečnicová semínka smíchejte s olejem a nechte opražit na pánvi nebo v troubě. Část opražených semínek ponechte stranou.

Koriandr pokrájejte na drobno, část ponechte stranou.

Smíchejte všechny suroviny.

Pomazánku mažte na pečivo, ozdobte slunečnicovými semínky a pokrájeným koriandrem.

Recepty jsou vyrobené z produktu Country life. 
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 25 minut | 733 kJ / 175 kcal

Tuky
10,0 g
Sacharidy
4,5 g
Bílkoviny
15,0 g
Vláknina
5,0 g

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Jednohubky s ančovičkami a vejcem
10
porcí
obtížnost
357 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Sendvič s tuňákovou pomazánkou
4
porce
obtížnost
1424 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Panská

Manžel a kolegové v práci mi říkali, že je to už vidět, jak jsem zhubla, a že mi to sluší

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?