Wrap s fazolemi

Suroviny

125 g fazolí adzuki
2 rajčata
1 stroužek česneku
1 lžíce bujonu Würzl
3 hrsti čerstvého špenátu nebo mangoldu
4 tortily
2 lžíce olivového oleje
snítka čerstvého tymiánu nebo lžička provensálského koření

4
porce
obtížnost
1352 kJ / porce

Postup

Fazole adzuki namočte na 5 hodin, propláchněte a vařte cca 45 minut do měkka.

Polovinu vařených fazolí rozmixujte ručním mixérem.

Smíchejte rozmixované fazole, celé fazole, na kostičky nakrájená rajčata, olivový olej, utřený česnek, Würzl a bylinky. Případně osolte.

Směs dejte na tortily, poklaďte umytým špenátem nebo mangoldem, stočte a podávejte.

Náš tip: podávejte se sojanézou Country Life. 

Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

4 porce | doba přípravy 20 minut | 1352 kJ / 323 kcal

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Pečený pstruh se žampiony na bylinkách
4
porce
obtížnost
1534 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Kapustové karbanátky
6
porcí
obtížnost
860 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Monika Schrammová

Jsem teď mnohem spokojenější, protože vidím, že to jde i v mém věku