Francouzská zálivka

Suroviny

4 lžíce olivového oleje
1 lžíce medu
1 lžíce starodávné dijonské hořčice
mořská sůl

2
porce
obtížnost
732 kJ / porce

Postup

Všechny suroviny na zálivku pečlivě rozmíchejte.

Zálivku nechte vychladit a podávejte se zeleninovým salátem.

 

 

 

 

 

 

 



Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 10 minut | 732 kJ / 175 kcal

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Jablková pomazánka s hermelínem
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Pórková pomazánka
4
porce
obtížnost

Vaše proměny

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Petra Wojnarová

Největší radost mám z toho, že jsem se pro svého manžela stala znovu atraktivní, a i když mě nikdy v hubnutí nepodpořil, teď jen chodí a chlubí se, co jsem dokázala