Raw cherry zmrzlina

Suroviny

2 šálky syrových kešu
2 šálky vody
1 šálek třešní
1 lžíce bio kokosového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 bio vanilkový cukr (třtinový s vanilkou)
2/3 šálku javorového sirupu
30 g 85% čokolády

4
porce
obtížnost
1556 kJ / porce

Postup

Namočte kešu oříšky do vody asi na 4 hodiny . 

Slijte je a propláchněte čistou vodou.

Čokoládu dejte asi na půl hodiny do mrazáku  vychladit .

Oříšky rozmixujte se dvěma šálky vody na hladkou směs konzistence másla. 

Přidejte javorový sirup, čerstvou citronovou šťávu, kokosový olej, vanilkový cukr s pravou vanilkou a několik třešní.

Mixujte, dokud nedosáhnete krémové konzistence. Třešní přidejte tolik, aby směs obarvily.

Přidejte na kousky nasekanou čokoládu a zbytek třešní.

Rozdělte do 4 malých mističek a dejte do mrazáku zmrazit asi na 2 hodiny.

 

4 porce | doba přípravy 30 minut | 1556 kJ / 372 kcal

Další recepty

15 minut
Dezerty
Svačiny
Snídaně
Velikonoční recepty
Mazanec
12
porcí
obtížnost
916 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Dezerty
Vánoční recepty
Povidlové řezy
30
porcí
obtížnost
252 kJ / porce

Vaše proměny

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Michaela Pařízková

Plno nových chutných jídel a kila šla sama dolů